Horoskop bliske budućnosti: Ovog znaka čeka prilika koja se ne propušta!

Horoskop bliske budućnosti: Ovog znaka čeka prilika koja se ne propušta!

14. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, horoskop bliske budućnosti otkriva da vas očekuje prilika koja se ne propušta. Očekuje vas prilika da započnete vezu sa osobom koju dugo vremena želite kraj sebe. Vi ćete imati priliku koju ćete umeti da iskoristite. Baš zbog toga vas očekuje početak ljubavne priče.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, nažalost, vama bliska budućnost neće doneti sreću nego će vam doneti tugu. Vas će mnoge osobe do kojih vam je stalo izdati i to na brojne loše načine. Mnoge osobe će učiniti postupke koje zaista ne bi trebale da čine.

STRELAC

Dragi strelci, bliska budućnost vam donosi jako mnogo uspeha. Vi ćete tokom bliske budućnosti uspeti da se izborite za neke stvari za koje se dugo vremena borite. Zbog onoga što vam stiže vi ćete imati tako mnogo razloga za onu najveću sreću.

JARAC

Dragi jarčevi, tokom bliske budućnosti će u vaš život ući veoma kvalitetna osoba. U vaš život će ući osoba koja će na vas ostaviti divan utisak, a isto tako ćete i vi ostaviti divan utisak na tu osobu i zbog toga će vam se ukazati neverovatna prilika za ljubavni početak.

VODOLIJA

Drage vodolije, nažalost, vama će bliska budućnost doneti kako probleme, tako i razloge za tugu. Problema ćete imati jako mnogo na poslu, dok vas razlozi za tugu očekuju zbog toga što ćete shvatiti da ste u vezi sa osobom koju zapravo ne poznajete. Vaš partner će vas na razne načine razočarati.

RIBE

Drage ribe, bliska budućnost vam donosi jako mnogo novca. Vi ćete veoma lako dolaziti do novca tokom nje i zbog toga će svi vaši finansijski problemi konačno prestati da postoje. Vi imate prava na onaj najveći mogući optimizam.

Stranice: 1 2