Radost i mir stižu OVIM znacima, dok Vodolijama neće biti lako!

Radost i mir stižu OVIM znacima, dok Vodolijama neće biti lako!

22. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, tokom narednog perioda vas očekuju jako bitni uspesi. Vi dugo vremena pokušavate da se izborite za uspehe, a vama će vaš trud i rad konačno početi da se isplaćuju. Dolaze vam dešavanja koja će vas jako prijatno iznenaditi.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, radost i mir vas očekuju tokom narednog perioda. Naime, vama dolaze prava mala čuda, a čudima se može nazvati to što će vaš život postati mnogo bolji. Svi vaši problemi će prestati da postoje, a vama isto tako dolaze dešavanja koja će vas oduševiti.

STRELAC

Dragi strelci, vama naredni period donosi dešavanja koja će vas potpuno iznenaditi, ali na loš način. Nažalost, vas će tokom narednog perioda mnoge osobe do kojih vam je stalo razočarati i vama neće biti ni malo lako zbog svega toga.

JARAC

Dragi jarčevi, tokom narednog perioda nećete imati nikakvih problema nego ćete imati samo mnogo razloga za sreću. Vama posle dugo vremena dolaze dešavanja koja će vam omogućiti razloge za sreću. Vi ćete svakako biti veoma lepo raspoloženi.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama naredni period donosi jako mnogo toga lošeg. Prvo će vas izdati neke osobe kojima jako mnogo verujete, pa vas onda očekuju dešavanja na planu ljubavi zbog kojih će vaša veza biti u velikoj opasnosti.

RIBE

Drage ribe, vama će naredni period doneti ono čemu se vi sada najmanje možete nadati. On će vam doneti priliku za početak veze. Naime, jedna veoma zanimljiva osoba će početi da čini prava čuda kako bi sa vama započela ljubavnu priču.

Stranice: 1 2