INDIJSKI HOROSKOP ZA KRAJ OKTOBRA: Evo šta kraj meseca donosi SVIM znacima!

INDIJSKI HOROSKOP ZA KRAJ OKTOBRA: Evo šta kraj meseca donosi SVIM znacima!

24. Oktobra 2022 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, indijski horoskop vas upozorava na neka dešavanja. Vi zaista tokom poslednjih dana u mesecu nikome ne trebate verovati, jer će neke osobe učiniti postupke kojima se vi sada ne možete nadati, a vama će zbog toga biti teško.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, mesec vam se neće završiti na previše lep način. Nažalost, vas tokom poslednjih dana u mesecu pre svega problemi očekuju. Oni vas prvo očekuju na poslu, pa ćete posle toga imati i nekih ozbiljnih ljubavnih problema.

STRELAC

Dragi strelci, vama će poslednje dane meseca oktobra obeležiti jedan novčani dobitak. Vama dolazi novčani dobitak kojem se sada ni malo ne možete nadati, a zbog tog novčanog dobitka ćete imati jako mnogo razloga za onu najveću sreću.

JARAC

Dragi jarčevi, vaše raspoloženje će se menjati tokom poslednjih dana u mesecu. Vas na poslu očekuju problemi koji će vam stvoriti nervozu, ali ćete vi zato moći da budete zadovoljni sa svim onim što vas očekuje na planu ljubavi vašeg života.

VODOLIJA

Drage vodolije, tokom poslednjih dana u mesecu ćete uspeti da učinite nešto veoma značajno. Vi ćete uspeti da rešite jako mnogo problema. Zaista će mnogi vaši problemi prestati da postoje kao da nikada nisu postojali što će vam tako mnogo značiti.

RIBE

Drage ribe, vama poslednji dani meseca oktobra donose samo radost i mir. Vas će čuvati zvezde i zbog toga nećete imati problema, a vi ćete razloga za sreću imati zbog brojnih dešavanja koja vas očekuju na mnogim planovima vašeg života. Kraj meseca oktobra vam donosi pravu čaroliju.

Stranice: 1 2