Horoskop pobeda i poraza: Škorpije će biti srećne, dok OVIM znacima tuga dolazi!

Horoskop pobeda i poraza: Škorpije će biti srećne, dok OVIM znacima tuga dolazi!

15. Novembra 2022 0 By Leontin Leontin

 

JARAC

Dragi jarčevi, vama će jako teško pasti dešavanja koja vam uskoro dolaze. Horoskop pobeda i poraza otkriva da vam dolaze brojni teški dani. Jednostavno ćete vi imati jako mnogo problema. Prvo vam problemi dolaze na poslu i vaša poslovna situacija neće biti ni malo dobra. Vaše zaposlenje će zapravo biti pod znakom pitanja.

Ipak, vama će mnogo teže pasti to što će vas izdati osobe kojima najviše verujete. Mnoge vaše drage osobe će učiniti postupke sa kojima će vas izdati i zbog toga ćete biti tužni.

Vama zaista bliska budućnost neće doneti previše toga dobrog.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RIBE

Drage ribe, vi se nadate velikim životnim pobedama, ali vama ne dolaze životne pobede nego vam stižu brojni razlozi za tugu. Nažalost, očekuju vas dešavanja zbog kojih će se vaša veza završiti. Vaš partner je zapravo nedavno učinio neke loše postupke sa kojima vas je prosto pa izdao, a vi ćete uskoro saznati o čemu je tačno reč i to će vam neverovatno teško pasti. Jednostavno ćete vi shvatiti da ste u vezi sa osobom koju zapravo uopšte ne poznajete, a vaš partner se uopšte neće truditi kako bi vam se iskupio za tugu koju vam je naneo.

Nažalost, uskoro vam dolaze brojna loša dešavanja na planu ljubavi vašeg života zbog kojih ćete se vi odlučiti za ljubavni kraj. Vi preko nekih postupaka vašeg partnera nećete moći da pređete.

Vama zaista uskoro dolaze brojni teški dani ispunjeni kako sa velikom tugom, tako i sa velikom bolom. Biće vam jako teško.

Stranice: 1 2