VELIKA TUGA IM STIŽE: Ovim znacima dolaze pakleno teški dani!

VELIKA TUGA IM STIŽE: Ovim znacima dolaze pakleno teški dani!

11. Decembra 2022 0 By Leontin Leontin

 

LAV

Dragi lavovi, vama bliska budućnost neće doneti ono čemu se nadate. Nažalost, vas velika tuga očekuje tokom narednog perioda. Ona vas očekuje zbog toga što će vas izdati osobe kojima tako mnogo verujete. Retke su osobe u koje vi imate veliko poverenje. Međutim, svakako da takve osobe postoje, a upravo će osobe kojima najviše verujete tokom bliske budućnosti učiniti postupke sa kojima će pogaziti vašu dobrotu.

Nažalost, vas će neke osobe na razne loše načine izdati i vi nećete imati drugog izbora nego da odete od tih osoba. Vi ćete se odlučiti za odlazak od tih osoba, a vama rastanak sa njima ni malo neće lako pasti.

Brojni teški trenuci vam stižu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

RIBE

Drage ribe, vama će se uskoro desiti neke stvari od kojih vi sada strahujete. Vas uskoro očekuju dešavanja koja će vam tako teško pasti. Naime, vama velika tuga stiže i to zbog dešavanja na planu ljubavi vašeg života. Prvo ćete vi saznati za neke postupke vašeg partnera. Vi ćete saznati da je vaša voljena osoba učinila neke stvari koje zaista nije trebala učiniti i zbog toga ćete početi da razmišljate o ljubavnom kraju. A vi ćete se zaista i odlučiti za ljubavni kraj i to zbog toga što vaš partner neće ni pokušavati da vam se iskupi za tugu koju vam je naneo.

Vaš partner će se ponašati kao da se apsolutno ništa nije desilo i vama će to neverovatno teško pasti. Nažalost, uskoro vam dolaze brojna loša dešavanja u ljubavi koja će dovesti do kraja vaše veze. Vama zaista stižu brojni teški trenuci.

Stranice: 1 2