Dnevni ljubavni horoskop za 22.decembar:Nekome ce biti ostvarena najveca zelja!

Dnevni ljubavni horoskop za 22.decembar:Nekome ce biti ostvarena najveca zelja!

20. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

 

Bitno je da kazemo da postoji neko o kome mastate. Neko do koga vam je stalo i ko je spreman da se bori za vas. Uz samo malo srece ce sve doci na svoje i vi cete moci da kazete da ste konacno voljeni.

 

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo, dani koji su pred nama ce biti prilika da pocnete ispocetka. Moguce je da sada u vasem srcu postoji neko do koga vam je jako stalo, a ko nije kraj vas. Da li vam sledi pomirenje?

 

  STRELAC

Morate da imate na umu da vam vasa ljubomora nece doneti nista dobro. Samo je bitno da razmislite o svemu i da vec jednom prestanete da sumnjate u voljenu osobu. Ona ne igra dvostruku igru.

 

 JARAC

Nemojte da zaboravite da postoji neko ko bi od srca zeleo da mu date priliku. Dakle na vama je hoce li do toga i doci ali je cinjenica da je toj osobi do vas iskreno stalo.Mislite o tome.

 

 VODOLIJA

Ovo ce biti dani za radost i dani kada ce sreca da pokuca na vrata vaseg zivota. Nemojte previse da marite za tudja misljenja.  Imajte na umu da je zivot ipak samo jedan i da od vas zavisi koliko cete srece imati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Odlicno se osecate. Sada je vreme da sebe stavite na prvo mesto i da sebi ispunite jednu veliku zelju. Dugo ste mislili na druge,sada je doslo vreme da se posvetite sebi i da ni u kom slucaju ne odustajete od onog sto naumite…

Stranice: 1 2