Dnevni horoskop za subotu,24.decembar:Jednom znaku sledi velika promena!

Dnevni horoskop za subotu,24.decembar:Jednom znaku sledi velika promena!

22. Decembra 2022 0 By Dejana

 VAGA

Slede vam dani za ljubav i dani kada cete moci da kazete ko je osoba koja prema vama gaji jake emocije. Sacekajte jos malo i imajte  na umu da je ta osoba iskrena i da joj je do vas iskreno stalo.  Treba da joj date priliku.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Morate da se zapitate sta je ono sto zelite i da se ponasate u skladu sa tim. Postoji neko do koga vam je jako stalo ali je cinjenica da vas razum zeli jednu a srce nesto sasvim drugo. Nece vam biti lako u danima koji slede.

 

 STRELAC

Vazno je da kazemo da cete ovaj dan provesti u vrlo lepom raspolozenju. Ono sto moramo da kazemo jeste da od vas zavisi  mnogo toga. Nema nimalo sumnje da ste zasluzili da se i vama konacno dese neke lepe stvari.

 

 JARAC

Konacno cete ovu subotu provesti u jako lepom raspolozenju, i vi cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite. Neko ste ko ume da voli svim srcem i jako je vazno da naglasimo da cete u danu koji je pred nama saznati da i vas neko voli.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da je cinjenica da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam na delu dokaze i pokaze svoju ljubav. Uz samo malo srece ce sve doci na svoje i izvesno je da vas ceka novi pocetak.

 

 RIBE

Kada je u pitanju ovaj dan moramo reci da nazalost nista nece biti onako kako bi ste vi zeleli. Ali da to ne  znaci da treba da ocajavate vec da prosto sacekate da dodju lepsi dani. Imajte na umu da posle svake kise dodje Sunce.

Stranice: 1 2