Dnevni ljubavni horoskop za 25.decembar:Nedelja je dan za ljubav!

Dnevni ljubavni horoskop za 25.decembar:Nedelja je dan za ljubav!

24. Decembra 2022 0 By Dejana

VAGA

Ono sto je jako vazno da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Uz samo malo srece ce sve  doci na svoje.

 

SKORPIJA

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da cete u danima koji su pred nama moci da se uverite u ljubav nekoga ko vam je jako blizak.  Vi u toj osobi vidite prijatelja ali ona sa tobom zeli mnogo vise od toga.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav pokaze na delu.  Samo je jako vazno da toj osobi ne dajete laznu nadu ni u kom slucaju.

 

 JARAC

Moramo da kazemo da ce ova nedelja proteci u jako lepom raspolozenju. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav i emocije dokaze i pokaze na delu. Mislite o tome.

 

 VODOLIJA

Konacno ce doci do toga da vam neko svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Uz samo malo srece ce doci do toga da vam neko dokaze svoje emocije. Vi ste neko ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli.

 

 RIBE

Emocije su vam na prvom mestu. Ovaj dan moze da donese ostvarenje jedne velike zelje. Neko ste ko je spreman da se bori za ono sto naumi. Posvetite se sebi i uzivajte u danu koji je pred nama.

Stranice: 1 2