Dnevni horoskop za 27.decembar:Utorak ce nekome doneti blagostanje!

Dnevni horoskop za 27.decembar:Utorak ce nekome doneti blagostanje!

25. Decembra 2022 0 By Dejana

VAGA

Moramo da kazemo da vas neko voli. I da postoji neko ko je spreman da se za vas bori. Uz samo malo truda moci cete da kazete da ste i dobili ono sto zelite. Da ce uslediti jedan novi pocetak.

SKORPIJA

Ono sto je vazno da kazemo jeste da ce ovaj utorak doneti pravu ljubav. Neko ste ko nikada ne odustaje od onog sto naumi. Moramo biti iskreni i reci da je samo na vama koliko cete srece imati u danima koji su pred nama.

STRELAC

Vazno je da kazemo da postoji neko do koga vam je stalo. Ono sto je cinjenica jeste da ni u kom slucaju ne treba da odustajete od onog sto naumite. Ovo nije vreme za ponos vec za glas srca i ljubav.

JARAC

Vodolija do koje vam je stalo je iskrema vama. Neko ste ko ume i zna da se bori za ono sto zeli. Uz samo malo srece ce doci do toga da vam neko svoju ljubav dokaze… Cuvajte ono sto imate i to je jako vazno.

VODOLIJA

Ovo ce biti dani za ljubav. Dani kada cete moci da kazete da vas neko voli. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite i posvetite se sebi. Neko vam je u srcu, i nema nimalo sumnje da je to osoba koja zasluzuje emocije.

RIBE

Ljubomora vase voljene osobe vam jako smeta. To je ono sto moramo da kazemo. Niste u pravu,ona vam je odana i verna, i samo treba da cuvate ono sto imate. Nemojte u nju sumnjati.

Stranice: 1 2