U zadnjoj sedmici ove godine:Sledi ostvarenje najvecih zelja!

U zadnjoj sedmici ove godine:Sledi ostvarenje najvecih zelja!

25. Decembra 2022 0 By Dejana
Ono sto dalje moramo da kazemo jeste da cete u zadnjoj sedmici godine biti i zaproseni ako ste sada u vezi. Samo vi znate da li je to ono sto zelite ali je bitno da se ponasate u skladu sa svojim zeljama. Razmislite o tome. Vazno je da, ukoliko vas vasa voljena osoba zaprosi, uradite onako kako vam nalaze srce. Ako je ne volite onoliko koliko voli ona vas, onda to recite. U tome nema nista lose. Ali za slucaj da je volite i da ce to da vas obraduje, onda imate razloga za srecu. Vama i vasoj voljenoj osobi sledi jedan novi pocetak i najlepsi dokaz ljubavi…

BIK

U zadnjoj sedmici godine cete doci do toga da se uverite u neciju ljubav. Vi ste znak koji je dugo patio zbog ljubavi i koji sada misli da nikada svoju srecu nece naci. Ali, polako. Morate da imate na umu da se neko kao sto ste vi pre ili kasnije nagradi. Cinili ste dobra dela, vodili ste se time da budete dobar covek.
Sada je doslo vreme da se svedu racuni i da usledi ostvarenje vase velike zelje. Moramo da kazemo da je jako vazno da toj osobi koja ce vam priznati snagu svojih emocija date sansu. Naravno, u slucaju da je vase srce slobodno. Ako to nije slucaj onda svakako da treba na svaki nacin da se borite za naklonost osobe do koje vam je stalo.  Vazno je da zaboravite i na inat i na ego i da ucinite bas onako kako vam nalaze srce jer ono ne gresi.

Stranice: 1 2