Vladavina jarca traje do 20.januara:Do tada ce ovim znacima sve ici od ruke!

Vladavina jarca traje do 20.januara:Do tada ce ovim znacima sve ici od ruke!

25. Decembra 2022 0 By Dejana

JARAC

Vasa vladavina je samim tim i period vasih rodjendana pa u skladu sa tim nije ni cudo sto vam slede dani kada cete moci da kazete da ste dobili sve ono sto zelite.

Moramo da kazemo da ste vi neko koga cekaju velike promene ali i dani kada ce neke vase odluke morati da budu donesene. Razmislite o tome. Vazno je da naglasimo da ste neko ko je spreman da se bori za svoje  zelje i da je vrlo bitno da imate na umu da ste sada nikada blize svom cilju.

Ako postoji neko o kome mislite i prema kome gajite emocije imajte  na umu da je sada pravo vreme da to i kazete. Uz samo malo srece ce sve doci na svoje, a vi cete moci da kazete da ste uspeli da dobijete ono do cega vam je stalo.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

   STRELAC

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da su pred vama dani za promene. Dani kada cete moci da kazete da ste dosli do svog cilja i dobili ono o cemu ste dugo mastali.

Samo ni u kom slucaju nemojte odustajati od onog sto naumite. Postoji neko do koga vam je jako stalo i samo je bitno da ne odustajete od onog sto naumite. Idite ka toj osobi. Nemojte kriti svoje emocije jer je to pogresno.

Ovo nije vreme za ponos vec vreme kada treba da mislite o sebi, svojim zeljama i potrebama.  Uz samo malo srece ce sve doci na svoje i vi ste neko ko ce moci da kaze da je dosao do svog cilja. Nemojte odustajati od onog sto naumite nikada i ni u kom slucaju. Ljubav vama tek sledi i vi ste je zasluzili,bas kao i srecu. Ovo je vreme za vas.

Stranice: 1 2