Vladavina vodolije pocinje 20.januara:Evo sta donosi tvom znaku zodijaka!

Vladavina vodolije pocinje 20.januara:Evo sta donosi tvom znaku zodijaka!

17. Januara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ovaj period,vladavina vodolije bas i nece biti ono sto vi zelite. Ali to ni u kom slucaju ne znaci da treba da ocajavate. Itekako vam moze biti lepo u danima koji slede i osmeh ce svakako biti prisutan na vasem licu. Imacete srece vise nego sto mozete da zamislite u ovom trenutku.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Vi ste neko ko sada ima dileme. Postoji neko do koga vam je stalo ali vi dobro znate da ta osoba nije prava za vas. Da je izvesno da ce vam slomiti srce po ko zna koji put. Imajte na umu da je vazno da cinite onako kako zelite a ne kako vam drugi kazu da bi ste trebali.

 

 STRELAC

Ovo ce biti period za radost. Moramo da kazemo da je cinjenica da su pred vama dani za promene. Dani kada ce doci do toga da vam se konacno neke velike zelje ostvare.

 

 JARAC

Samo nemojte odustajati od onog sto naumite i idite ka svom cilju. Jedan rak vam jako znaci i u to nema nimalo sumnje. Vazno je znati sta je ono sto zelite.

 

 VODOLIJA

Ljubav je vase drugo ime. Moramo da kazemo da sve dok bude vladala vodolija mozete biti mirni. Doci ce do toga da vam neko svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je ipak samo na vama.

 

 RIBE

Konacno, dani koji su pred nama ce doneti ostvarenje jedne velike zelje. Dakle vladavina vodolije ce biti period koji bi ste jako dugo mogli da pamtite. Ostalo je ipak na vama.

Stranice: 1 2