Februar pocinje,i evo kome ce doneti tugu,a ko ce moci da se pohvali da je najsrecniji od svih!

Februar pocinje,i evo kome ce doneti tugu,a ko ce moci da se pohvali da je najsrecniji od svih!

30. Januara 2023 0 By Dejana

VAGA

Konacno ce i vama doci lepsi dani. To je ono sto moramo da kazemo.Postoji neko kome ste vazni i bitni i  ko je spreman da vam to dokaze i pokaze na delu. Neka mesec koji je pred nama bude ujedno prilika da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo.   Naravno, ako je to ono sto vi zelite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo kada su u pitanju dani koji su pred nama jeste da nema nimalo sumnje da ce februar biti  zanimljiv.  Vi ste neko ko ce u danimakoji slede konacno moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Ljubav ce bez imalo sumnje pokucati na vasa vrata.

 

STRELAC

Vazno je da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.Februar bi mogao biti mesec za novi pocetak u vasem zivotu ako je to ono sto vi u ovom  trenutku zelite.

 

JARAC

Vas veliki problem je sto gledate u proslost.  Tamo se nista nije promenilo.  Samo ni u kom slucaju nemojte odustajati od onog sto zelite i imajte na umu da je vazno da budete vi srecni. To nece biti moguce ako ste fokusirani na ono sto je iza vas.

 

VODOLIJA

Konacno ce i vama doci lepsi dani. To je ono sto moramo da kazemo.  Uz malo srece ce neke vase  zelje  konacno biti ostvarene.  Pred vama je mesec kada bi ste mogli dobiti  sve ono o cemu mastate i sansa za ljubav je sada pred vama.

 

 RIBE

Februar ce biti mesec kada cete shvatiti ko je osoba koja prema vama gaji emocije.  Da li cete joj dati sansu ili ne,zavisi samo od vas. Ali ono sto moramo da kazemo jeste da cete imati srece onoliko koliko budete imali hrabrosti.

Stranice: 1 2