Vaga tokom februara:Nemojte da se zanosite da ne bi ste zazalili!

Vaga tokom februara:Nemojte da se zanosite da ne bi ste zazalili!

30. Januara 2023 0 By Dejana

 

AKO STE U VEZI:

Tokom meseca koji je pred nama  ce mnogo toga doci na svoje.  To je ono sto moramo da kazemo. Neko ste koga cekaju promene i ko ce moci da kaze da je dobio ono sto zeli.   Dakle tokom februara ce vam biti jasno na cemu ste sa voljenom osobom.   Ono sto mi moramo da kazemo jeste da ovaj mesec donosi resenje dileme. Vi cete opstati i ostati zajedno ako je vasa ljubav prava. U tom slucaju moze da dodje i do pocetka zajednickog  zivota. No,ako to ipak nije slucaj, onda ce jednostavno sudbina da uredi da svako od vas ode na svoju stranu. U tome nema nista lose-jer cete shvatiti kasnije da je to za vas bilo najbolje.

 

 ZDRAVLJE:

Vazno je da cuvate svoje zdravlje.Da smanjite stres i da razmisljate o tome sta je ono sto zapravo zelite od zivota.  Postoji neko ko vas voli i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu i takvim ljudima treba da budete okruzeni.

Mozda treba da razmislite o dijeti. Ako pijete odredjenu terapiju, vazno je da pazite da je uzimate bas onako kako vam je propisano od strane lekara.

Stranice: 1 2