Dnevni horoskop za 18.februar:Ovo je dan za ljubav, subota koja menja sve…

Dnevni horoskop za 18.februar:Ovo je dan za ljubav, subota koja menja sve…

17. Februara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ljubav vam je na prvom mestu i nema nimalo sumnje da ce ova subota biti dan za vas. Konacno cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima.

 SKORPIJA

Kada je u pitanju ova subota vazno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Jako vam znaci sto je jedan rak uz vas i voli vas svim srcem. Sve ostalo je sada samo na vama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 STRELAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da dolaze dani tokom kojih mnogo toga moze da se promeni. Kada je u pitanju ova subota vazno je da znate da ne treba da obecavate  mnogo…

 

 JARAC

Konacno i vama dolaze dani za ljubav. To je ono sto je vrlo vazno da  imate na umu jer vama sledi subota kada neko moze da vam na delu dokaze i pokaze snagu svojih emocija. Nema nimalo sumnje da ste iskreno voljeni.

 

 VODOLIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da je odan i iskren prema vama i da nema nimalo sumnje da mu je iskreno stalo. Itekako zeli da vas usreci, mislite o tome.

 

 RIBE

Konacno sledi jako lep period i za vas. Samo je vazno da kazemo da ce ovo biti prilika da se posvetite sebi. Neko vas iskreno voli i samo je pitanje dana kada cete saznati o kome je rec.

Stranice: 1 2