Dnevni ljubavni horoskop za 18.februar:Subota kada ce doci do preokreta!

Dnevni ljubavni horoskop za 18.februar:Subota kada ce doci do preokreta!

17. Februara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vrlo je vazno da kazemo da ce ovaj dan doneti dilemu. Da ste neko ko ce morati da razmisli o svemu i zapita se sta je ono sto zapravo zeli. Uz samo malo srece ce doci do ostvarenja jedne velike zelje. Zasluzili ste da vam krene na bolje.

 

 SKORPIJA

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ova subota biti dan kada cete shvatiti da ste voljeni. Da zaista postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte odustajati od onog sto naumite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

STRELAC

Konacno, dani za ljubav su pred vama. Dakle moguce je da ce ovo biti prilika da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo.  Nemojte  zaboraviti da postoji neko ko je spreman da vam se nadje uvek i u svakom slucaju.

 

 JARAC

Vrlo je vazno da kazemo da dolaze dani za ljubav i da su tek pred vama sjajni trenuci.  Neko ste ko je prosao mnogo toga ali napokon sledi ostvarenje jedne velike zelje. Svakako da su cuda moguca. Mislite o tome.

 

 VODOLIJA

Ljubav je ono sto vam je na prvom mestu. Samo je bitno da ne odustajete od onog sto naumite. Nekome ste vazni i dragi i nema nimalo sumnje da dolaze dani tokom kojih cete biti iznenadjeni.

 

RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti dani kada cete doci do svog cilja. Jedan rak vas voli i iskren je prema vama. Samo nemojte da dozvolite da vam bilo ko prica kako cete ziveti i koga cete voleti. Cuda su moguca…

Stranice: 1 2