Dnevni horoskop za cetvrtak,23.februar:Jedan znak ce dobiti ono sto najvise zeli…

Dnevni horoskop za cetvrtak,23.februar:Jedan znak ce dobiti ono sto najvise zeli…

22. Februara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Konacno cete i vi moci da kazete da se okrenulo kolo vase srece. Dugo ste cekali na to ali napokon su pred vama dani za iznenadjenja.Osmeha vam nece faliti i to je ono sto je vaznije od svega. Razmislite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Moramo da kazemo da je jasno da vas neko voli i da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.  Samo je bitno da ne odustajete od onog sto naumite i da pustite da vas vodi srce.

 

STRELAC

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je jednoj vagi stalo do vas.  Da je odana i iskrena i da vas voli vise nego sto mozete da zamislite. Sve ostalo je ipak samo na vama.

 

 JARAC

Ovaj cetvrtak vam nece doneti ono sto zelite ali to ne znaci da treba da odustajete.Imajte na umu da je itekako moguce da sve dodje na svoje kada je u pitanju dan koji je pred nama.

 

VODOLIJA

Samo slusajte svoje srce  i vodite se time da je jedino ono ispravno i da jedino ono zna sta je ono sto je najbolje za vas.  To je poruka koju imamo kada je u pitanju ovaj cetvrtak. Vazno je znati da vas neko voli.

 

RIBE

Ono sto je vazno da kazemo jeste da je jasno da ste nekome vazni i bitni.  Da nema nimalo sumnje da slede trenuci za radost i za ljubav. Razmislite o tome jer su cuda svakako moguca.

Stranice: 1 2