Dnevni ljubavni horoskop za 23.februar:Cetvrtak ce jednom znaku biti predivan!

Dnevni ljubavni horoskop za 23.februar:Cetvrtak ce jednom znaku biti predivan!

22. Februara 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ljubav je ono sto vam nedostaje ali ovaj cetvrtak nece doneti promene koje  zelite.Imajte na umu da je nekada samoca najbolji izbor. Ovo bi mogao da bude dan kada ce cuda da uslede i u to nema sumnje.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ono sto je bitno da kazemo jeste da je jasno da vas neko voli.   Da postoji neko ko je spreman  da vam svoju ljubav dokaze i pokaze. Nemojte odustajati od onog sto naumite.

 

 STRELAC

Konacno cete u danima koji su pred nama doci do svog cilja.  Vama ce ovaj cetvrtak biti jos jedan novi pocetak i u to nema nimalo sumnje. Razmislite o tome sta zelite i vodite se time da dolaze dani za romansu.

 

 JARAC

Konacno, dan kada ce cuda biti moguca.Ovaj cetvrtak vama donosi ostvarenje jedne velike zelje.  Bitno je da kazemo da postoji neko ko je spreman da vam na delu svoju ljubav dokaze i pokaze.  Mislite o tome.

 

 VODOLIJA

Sjajan dan je pred vama.  To je jako vazno da kazemo i imajte na umu da dolaze dani za iznenadjenja. Razmislite o tome sta je ono sto vam treba i vodite se time da je zivot samo jedan,

 

 RIBE

Bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. U tom slucaju moze doci do velikih razocarenja u vasem zivotu.Slusajte svoje srce jer postoji  neko ko vas voli vise nego sto mozete da zamislite.

 

 

Stranice: 1 2