Dnevni horoskop za 7.mart:Utorak koji je pred nama donosi iznenadjenja!

Dnevni horoskop za 7.mart:Utorak koji je pred nama donosi iznenadjenja!

6. Marta 2023 0 By Dejana

Vazno je da kazemo da ce ovaj utorak biti dan kada ce jednom znaku biti ostvarena najveca zelja…

 

 OVAN

Utorak koji je pred nama ce vama doneti dilemu.  Vi ni sami ne znate sta je ono sto zelite. Razmislite o svemu jer morate da znate sta je ono sto vam zapravo treba. Nemojte nikome davati laznu nadu.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovaj dan doneti  niz odluka.  Postoji neko ko je shvatio da vas je povredio i ko zeli da mu date jos jednu sansu. Samo vi znate da li ste spremni da prastate i da li to zelite.

 

 BLIZANCI

Vrlo je vazno da kazemo da postoji neko ko jedva ceka da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ako toj osobi date sansu ona bi mogla da vas voli na nacin na koji nije niko nikada ranije. Mislite  o tome.

 

RAK

Konacno cete moci da kazete da vas je karma nagradila.  Dakle ovo ce biti dan kada moze da usledi jedan novi pocetak u vasem zivotu. Izvesno je da postoji neko ko je spreman da se bori za vas i da vam bude podrska i oslonac u svemu.

 

 LAV

Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce ovaj utorak doneti ostvarenje jedne velike zelje. Treba da znate da vas  neko iskreno voli i da ce vam ovaj dan biti dokaz da za svakoga od nas zaista postoji srodna dusa.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Vama ce ovaj dan doneti mogucnost ostvarenja jedne velike zelje. Dugo ste cekali na to ali konacno su pred vama dani za ljubav. Razmislite o tome i zapitajte se sta je ono sto vam tacno treba jer su cuda moguca.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2