Dnevni ljubavni horoskop za cetvrtak,6.april:Kakva luda sreca u najavi!

Dnevni ljubavni horoskop za cetvrtak,6.april:Kakva luda sreca u najavi!

5. Aprila 2023 0 By Dejana

 Kada je u pitanju dan koji je pred nama, moramo da kazemo da ce neko dobiti ono o cemu je mastao.

 

 OVAN

Cetvrtak ce biti prilika da se uverite u to da vas neko voli. Svakako da postoji neko ko krije svoje emocije prema vama ali sada dolaze dani kada cete shvatiti o kome je rec. Sve je moguce u danima koji su pred nama.

 

 BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da treba da znate da vas voli jedan lav. Da je iskren i odan i da nema toga sto nije u stanju da uradi kako bi vas imao kraj sebe. Samo nemojte obecavati sto niste u stanju da ispunite.

 

BLIZANCI

Napokon cete moci da kazete da ste dobili ono sto zelite.Ovaj cetvrtak ce biti prilika da pocnete ispocetka. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Mislite o tome.

 

 RAK

Konacno ce doci do toga da dobijete ono sto zelite. Dakle ovaj cetvrtak ce biti prilika da se napokon ostvarite na svim poljima. Jedan rak je spreman da se bori da vam svoju ljubav dokaze.

 

 LAV

Napokon je sve onako kako bi ste zeleli. Moguce je da ce ovaj dan biti prilika da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Iznenadjenja su moguca.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Vrlo je vazno da kazemo da su pred vama dani za emocije. Da nema nimalo sumnje da ce ovo biti period kada ce ljubav prosto da procveta. Jako vam znaci sto postoji neko ko je spreman da se bori za vas

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2