Dnevni ljubavni horoskop za cetvrtak,6.april:Kakva luda sreca u najavi!

Dnevni ljubavni horoskop za cetvrtak,6.april:Kakva luda sreca u najavi!

5. Aprila 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da je odan i iskren i da nema toga sto ne bi uradio za vas. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Nekome bi ste mogli slomiti srce.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Konacno, dolazi dan za ljubav. Samo je bitno da se fokusirate na ono sto zelite i cuda ce biti moguca u danima koji su pred nama. Bitno je da znate ko je osoba do koje vam je stalo i da uzivate u svemu onome sto sledi.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da je vazno da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Postoji neko ko vam jako znaci i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Slusajte glas svog srca.

 

 JARAC

Konacno, ovo ce biti dan kada je moguce da cete saznati nesto jako lepo. Osmeh bi mogao da bude na vasim usnama u danima koji su pred nama. Pazite sta obecavate, cuda mogu da uslede brze nego sto mislite.

 

VODOLIJA

Ono sto morate da znate jeste da je cinjenica da gledate u proslost i da vam je to velika greska. Vi ne mozete ni da zamislite koliko ste voljeni. Postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Mislite o tome.

 

RIBE

Sve je u redu i nema nimalo sumnje da slede dani za ljubav, srecu i romansu. Cuda ce biti moguca u danima koji slede i vazno je da uzivate u svemu sto sledi. Razmislite o tome, neko vas voli iskreno i spreman je na mnogo toga ne bi li to i dokazao.

Stranice: 1 2