Zena koja se zove Maja:Odana,iskrena,jaka-zena koja je spremna na sve!

Zena koja se zove Maja:Odana,iskrena,jaka-zena koja je spremna na sve!

13. Aprila 2023 0 By Dejana

 Danas vam pricamo o zeni koja se zove Maja. Ona je odana, iskrena, spremna na mnogo toga…

 

Ovo ime, ime Maja, nastalo je iz grckog jezika. Ovo je jedno od imena koje je vec decenijama poznato i koje se prosto prenosi sa kolena na koleno. To je ono sto moramo da kazemo.

Zena koja nosi ovo ime je posebna sama po sebi i nema nimalo sumnje da je toga svesna.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ona ce uvek pokusati da usreci one koje voli i u to nema nimalo sumnje. Moze se reci da je ova zena andjeo cuvar onih koje voli i da ce uvek i na svaki nacin pokusavati da usreci one do kojih joj je stalo. Imati kraj sebe ovu zenu znaci imati podrsku, imati pravog prijatelja i osobu koja ce umeti i znati da cuva vase tajne.

Ova zena je vrlo verovatno  najbolji prijatelj kojeg mozete imati. Bice vam odana, verna, bice dokaz da na svetuj postoje osobe kojima mozete da verujete.

Ovo je zena koja je svesna toga koliko vredi. Njoj ne mora niko da kaze koliko je posebna jer sama ima uvid u to.  Ono sto Maja obeca to ce svakako i da ispuni, ali isto to ocekuje i od onih koji su u njenoj blizini. Ovo nije jedna  od onih zena koje ce vas lagati. Nikada. Maja ce vam reci onako kako jeste, surovu istinu, makar to znacilo da ce vam ta istina slomiti srce za sva vremena. Isto to ocekuje i od vas. Imati kraj sebe zenu koja nosi ovo ime znaci imati prijatelja za ceo zivot i ona je izuzetno ponosna na sebe zbog te svoje osobine.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2