U narednim danima:Jedan zodijak ce biti jako povredjen,drugi ce se ludo zaljubiti!

U narednim danima:Jedan zodijak ce biti jako povredjen,drugi ce se ludo zaljubiti!

16. Aprila 2023 0 By Dejana

  SKORPIJA

U narednim danima, vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je iskreno srecan. Dugo ste se borili za neciju ljubav, ali konacno je imate.  Zapravo nema nimalo sumnje da postoji neko kome je do vas iskreno stalo i ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo je bitno da se fokusirate na ono sto imate i da ne odustajete od onog sto naumite.

Moramo da kazemo da nije nemoguce da ce pripadnici vaseg  znaka koji su sada u vezi cak biti i zaproseni. Vi ste znak koji je prolio more suza ali ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da se cini da ste konacno nasli nekog ko ce vas voleti onako kako zelite i kako zasluzujete. Cuda ce biti moguca i u to nema nimalo sumnje. Slusajte glas svog srca.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 VODOLIJA

Vazno je da naglasimo da je sve moguce u danima koji su pred nama. Razmislite o tome i slusajte svoje srce.  Ono ce umeti da prepozna sta je ono sto je za vas najbolje.

Neke vodolije  kriju svoje emocije ali imajte na umu da u danima koji su pred nama treba da kazete sta je ono sto osecate. Nemojte kriti svoje zelje, nemojte kriti sta je ono sto od zivota zelite.

Vrlo je moguce da ce naredni dani biti prilika da pocnete ispocetka sa nekim do koga vam je stalo.  Ali,  ako ste spremni da prastate nekome i da date jos jednu sansu, imajte na umu vaznu cinjenicu. Ljubav nije dovoljna, oboje morate da shvatite gde ste  pogresili kako bi vam ovog puta uspelo.

Ljubav je kompromis. Razmislite o tome da li ste spremni da na njega pristanete jer ce sve doci na svoje.

Stranice: 1 2