Vole pogresnu osobu:Ovim znacima sledi slomljeno srce i velika tuga!

Vole pogresnu osobu:Ovim znacima sledi slomljeno srce i velika tuga!

17. Aprila 2023 0 By Dejana

Ono sto moramo da naglasimo jeste da ce ovnovi koji su sada u vezi saznati jednu veliku tajnu. Da je vrlo moguce da  voljena osoba od vas krije nesto vrlo vazno i ni u kom slucaju vam nece biti lako.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ako ste sada slobodni, znajte da postoji mogucnost da dozivite ljubav na prvi pogled, koja nazalost nece biti uzvracena. Dakle, vase srce ce biti slomljeno, a vi cete pri tome patiti kao nikada do sada.  Sledi vam tezak period, ali imajte na umu da posle svake kise dodje sunce, i da ce tako biti i u vasem slucaju.

 

 RIBE

Vi ne znate da volite malo. Vi ste znak koji voli najvise na svetu, i kada se zaljubite dajete sve od sebe.

Sada volite nekoga svim srcem, ali ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da vam sada sledi tezak period.

No, jedino sto morate da imate na umu jeste da su pred vama dani kada cete morati da slusate svoj razum. Ako budete cinili onako kako nalaze srce, onda ce vam biti jos teze.

Vas veliki problem je to sto mislite da su svi iskreni kao vi. Da su svi odani, verni, da svi vole jednako jako kao sto vi umete. I to je vas najveci problem.

Srce ce vam biti slomljeno jer ono ume da voli iskreno i dolaze vam dani tokom kojih cete silno patiti i plakati. Moguce je da cete misliti da vam sreca nije sudjena i da ce vam pasti tesko sto su svi oko vas srecni, sto svi imaju nekoga, a vi ste jedini sami, tuzni, usamljeni i prazni…

Stranice: 1 2