Kraj ljubavi,slomljeno srce i veliki bol:Veza ovih znakova ce doziveti svoj kraj!

Kraj ljubavi,slomljeno srce i veliki bol:Veza ovih znakova ce doziveti svoj kraj!

21. Aprila 2023 0 By Dejana

 VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da sledi kraj veze, ili braka, ukoliko ste sada u braku. Cini se da ste svoju ljubav i svoje emocije ovog puta dali nekome ko ne ume i ne zna da sa vama ceni ono sto ima.

Moramo da naglasimo da ce naredni period biti jako zanimljiv. Nazalost,ne na lep nacin, na vasu veliku stetu. Cini se da ce doci do toga da se desi kraj romanse. No, nemojte odustajati od ljubavi  vec samo od onih koji vas ne znaju voleti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Sledi vam period kada ce suze biti sastavni deo vaseg zivota, ali morate imati na umu da posle svake kise dodje Sunce. Da ce tako biti i u vasem slucaju.

Bitno je da kazemo da sledi period kada ce cuda biti moguca, tako da cete posle suza i razocarenja konacno pronaci osobu koja ce vasem zivotu dati jedan novi smisao.

Istina je da cete morati da se zapitate sta je ono sto vam treba i da imate na  umu da su pred vama dani tokom kojih cete patiti.

Neko do koga  vam je stalo sada nije pravi za vas i sto pre to prihvatite, to ce biti bolje po vas. Uvek imajte na umu da posle svake kise dodje Sunce…. Samo da treba da se fokusirate na sebe i svoje zelje. Da budete jaki i istrajni…

Stranice: 1 2