Nastupilo je pomracenje Sunca i traje do 5.maja:Na ove znakove ce imati najveci uticaj!

Nastupilo je pomracenje Sunca i traje do 5.maja:Na ove znakove ce imati najveci uticaj!

21. Aprila 2023 0 By Dejana

 Pomracenje sunca, kao i svaki drugi fenomen, naravno da ima uticaj na znakove zodijaka. Naravno, ne na svaki, ali ovog puta vam otkrivamo koga cekaju velike promene.

 

 OVAN

Vi ste znak na kojeg ce pomracenje Sunca imati najveci uticaj. Vama zapravo pocinje period kada cete biti emotivniji i nezniji nego ikada ranije. Toliko cete biti emotivni da ce vam prosto sve smetati. Imacete zelju da sve promenite, da sve okrenete, da donesete neke velike i znacajne odluke.

Posebno ce biti tesko pripadnicima vaseg znaka koji su sada slobodni. Odjednom ce vam pasti tesko sto ste sami, i delovace vam da svi imaju nekoga ko ih voli, osim vas. No, samo polako. Imajte na umu da ce doci i vasa srodna dusa, ali da ovo prosto nije sjajno vreme za ljubav kada ste vi u pitanju.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ako zelite neku prolaznu emociju,  zabavu, onda znajte da ce u vas zivot za samo par dana uci jedan lav. On ce zeleti da se dobro zabavite, i da ode kada mu prestane biti zanimljivo. U redu je ako zelite isto, prepustite se, ali ako mastate o pravoj ljubavi, onda se sklonite od njega. Mogao bi da vas povredi i da vam slomi srce kao sto nije niko nikada ranije.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2