Nedeljni ljubavni horoskop od 24.aprila do 1.maja:Vreme je za emocije!

Nedeljni ljubavni horoskop od 24.aprila do 1.maja:Vreme je za emocije!

21. Aprila 2023 0 By Dejana

 VAGA

Odlicno se osecate. Jedan rak je uz vas i voli vas svim srcem. Emocije ce vam biti naglasene i vi cete zeleti romansu, ljubav i nekoga kome cete biti na prvom mestu. Bitno je da ne obecavate sto ne mozete ispuniti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Vrlo je moguce da cete u danima koji su pred nama doci do svog cilja. Vama jako znaci sto je jedan rak uz vas a kada vam svoju ljubav dokaze na delu,srece vam ni u kom slucaju nece faliti. Posvetite se sebi.

 

 STRELAC

Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Bice ovo dani za promene i dani kada cete saznati neke vazne stvari. Neki od vas bi se mogli silno razocarati u osobu do koje vam je jako stalo, no, sve je to zivot…

 

 JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ne treba da sumnjate u voljenu osobu. Ako ste sada  u vezi, samo slusajte glas svog srca. Niste ni svesni koliko je ona iskrena i koliko vi gresite sto sumnjate da nije odana i verna.

 

 VODOLIJA

Emocije ce vam biti jako naglasene, i mnoge vodolije ce biti jako usamljene u danima koji su pred nama. Ali, ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da cuda mogu da uslede u danima koji slede. Vi ste zasluzili da vam krene na svim poljima.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da treba da znate da je jednom raku stalo stalo do vas. Da je on neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Tokom sledece sedmice moze da dodje do nove sanse za vas.

Stranice: 1 2