Tokom sledece sedmice:Saznajte sta vas ceka od 24.aprila do 1.maja!

Tokom sledece sedmice:Saznajte sta vas ceka od 24.aprila do 1.maja!

21. Aprila 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vazno je da znate ko je osoba koja prema vama oseca nesto znacajno. Da imate na umu da postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da vam to dokaze i pokaze. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

 SKORPIJA

Odlicno se osecate. Jedan rak je uz vas i on vam svoju ljubav dokazuje i pokazuje na delu. Ono sto treba da znate jeste da je on neko ko svakako zasluzuje da mu date priliku i uzvratite istom merom.

 

 STRELAC

Sve moze da dodje na svoje. Sada vam mozda nije lako ali naredni dani ce itekako biti zanimljivi. Postoji neko iz vase proslosti ko iskreno zeli da vas vrati u svoj zivot, a na vama je hoce li do toga i doci.

 

 JARAC

Samo se fokusirajte na sebe i na ono do cega vam je stalo. To nije znak da ste sebicni vec da ste osoba koja je konacno shvatila da je zivot samo jedan. Davali ste sve od sebe da usrecite druge, vreme je da se i vama dese lepe stvari.

 

 VODOLIJA

Samo nemojte obecavati ono sto ne mozete da ispunite. Znak ste koji sada mnogo misli na nekoga iz proslosti. Ako ste tu osobu povredili, vreme je da joj prvo dokazete da se kajete, da vam je iskreno zao. Morate da se menjate ako tu osobu ponovo hocete kraj sebe.

 

 RIBE

Tokom sledece sedmice nece doci do promena kada ste vi u pitanju. Moze se reci da vas ceka jedna mirna sedmica, i dani kada cete moci da kazete da ste konacno dobili sve ono sto ste zeleli, ali je strpljenje jako vazno.

Stranice: 1 2