Dnevni ljubavni horoskop za 23.april:Nedelja koja donosi raskid ovom znaku zodijaka!

Dnevni ljubavni horoskop za 23.april:Nedelja koja donosi raskid ovom znaku zodijaka!

22. Aprila 2023 0 By Dejana

 VAGA

Vama danas nece biti lako. Doci ce do toga da se  uverite da osoba kojoj ste dali svoje srce ne zna da ceni ono sto sa vama ima. Ovog puta ne mozete uraditi bas nista osim da se pomirite sa svim tim. Ova nedelja vama moze da donese raskid.

 

 SKORPIJA

Sve je doslo na svoje. Ono sto moramo da kazemo jeste da je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam bude podrska, oslonac, rame za plakanje i sve ostalo. Treba da cenite i cuvate tu osobu.

 

 STRELAC

Konacno, sreca u najavi. Moramo da kazemo da ce ovo biti dani za ljubav i dani tokom kojih ce doci do promena. Ono sto je vrlo vazno da naglasimo jeste da je bitno da treba da cuvate ono sto imate. Itekako mogu da uslede iznenadjenja.

 

 JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ne treba da obecavate ono sto niste u stanju da ispunite. Postoji neko iz vase proslosti ko je spreman da vam bude oslonac i podrska i rame za plakanje. Na vama je hocete li toj osobi opet dati sansu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 VODOLIJA

Nece biti promena u danu koji je pred nama. Ceka vas dan kada ce zaista sve biti onako kako jeste. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Ceka vas dan za promene i za veliku radost.

 

 RIBE

Sjajno se osecate. Ova nedelja ce vama doneti jos razloga za lepo raspolozenje. Jedna vodolija iz vase proslosti zeli da sa vama nastavi tamo gde je stala.Sve ostalo je samo na vama, ali pazite sta radite..

Stranice: 1 2