Danas je pomracenje meseca:Evo kome mocni skorpion ludu srecu donosi!

Danas je pomracenje meseca:Evo kome mocni skorpion ludu srecu donosi!

4. Maja 2023 0 By Dejana

 Ovaj petak ce mnogima biti dan za pamcenje.Moramo da kazemo da dolazi do pomracenja meseca, a ovakvi fenomeni uvek donose promene…

 

 BIK

Pomracenje meseca ce u vasem slucaju doneti naglasene emocije. Pripadnici vaseg znaka ce zeleti da vole i budu voljeni vise nego inace.Imacete, mozda, osecaj da su svi oko vas srecni, da svi imaju nekoga, osim vas samih.  Vazno je da naglasimo da je potrebno da o svemu dobro razmislite. Da ovaj fenomen moze da donese promene i dane za odluke. Mnogi pripadnici vaseg znaka sada ni sami ne znaju sta ih je snaslo.  To je ono sto moramo da kazemo kao i da je sada doslo pravo vreme da se posvetite sebi i uzivate u svim onim lepim stvarima koje vas cekaju.

Bikovi koji su sada u vezi ce moci na jedan poseban nacin da se uvere u neciju ljubav. Dakle,  mozda ce vama pomracenje meseca u mocnoj skorpiji doneti prosidbu.  Moguce je da ce ovaj petak da prodje u znaku ljubavi i da zapravo najavi novi pocetak u vasem zivotu.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

  STRELAC

Vama ce pomracenje meseca doneti srecu na polju karijere. To je ono sto moramo da kazemo. Prosli ste mnogo toga ali vi ste poznati kao znak koji uvek daje sve od sebe. Sada su konacno pred vama dani kada vam sledi napredovanje na polju posla. Zapravo je vrlo moguce da cete dobiti poslovnu ponudu koja ce biti jedna od onih koje se ni u kom slucaju ne odbijaju.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2