Lav ne kaze se uzalud da je kralj, on sve sto cini cini jer zna da za njega ne postoji nemoguce !

Lav ne kaze se uzalud da je kralj, on sve sto cini cini jer zna da za njega ne postoji nemoguce !

24. Juna 2023 0 By Luca

   Istina o lavu. Evo zasto ovog  zodijaka svi vole i zasto kazu da je poseban…

Lav je znak koji ima stav. On je neko   ko dobro zna da zivot nije lak ali ko ume i zna da se izbori  za ono do cega mu je stalo. Moramo da kazemo da ce uvek biti u stanju da se bori za ono sto hoce. Ali lav je neko ko ne igra prljavo. Sto znaci, on uvek dodje do svog cilja ali nikada to nece uraditi na osnovu necijih suza. Lav je znak koji se vodi parolom da se prema ljudima ponasa onako kako zeli da se oni ponasaju prema njemu.

 

Pridruži se u našu GRUPU ako si LAV i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Imati lava kraj sebe znaci imati osobu od poverenja. Nekoga na koga mozete da se oslonite. Svaka  tajna koju njemu poverite ce zauvek ostati tajna jer nema nimalo sumnje da  je on znak koji za pravu ljubav cini sve.

Moramo da kazemo da je ovo primer nekoga ko je iskren i ko ume da bude surov u tome. Jer, lav kaze istinu cak i onda kada zna  da   ta istin moze nekome da slomi srce. Samo zato sto smatra da je bolje da   bude iskren nego da bilo kome i na bilo koji nacin daje laznu nadu.

Ovo je znak kojem je ponos jako naglasen. Istina je da ume da deluje snazno i hladno. Kao da nikoga ne voli, kao da mu ni do koga nije stalo. Ali, ne. Istina je da je lav neko ko retko pokazuje emocije, ali je zapravo jako nezan.

nastavak na sledecoj stranici…

 

Stranice: 1 2