Lav ne kaze se uzalud da je kralj, on sve sto cini cini jer zna da za njega ne postoji nemoguce !

Lav ne kaze se uzalud da je kralj, on sve sto cini cini jer zna da za njega ne postoji nemoguce !

24. Juna 2023 0 By Luca

Volece  vas iskreno i kada pokloni svoju ljubav  to vrlo lako moze biti ljubav koja ce vas usreciti vise nego bilo sta na svetu.

Lav ume da prasta. On itekako ume da da drugu sansu. Istina je da voli avanture ali kada jednom odluci da ode od nekoga,  onda je to uradio za sva vremena. Isto tako,voli da zivi punim plucima ali kada dodje do toga da zavoli, to je zauvek.

Lav  je vrlo cesto   u pravu i moze se reci da ume da tera po svome. Jako je vazno reci da ne odustaje kada nesto naumi ali da se uvek vodi time da   zivi na pravi nacin.

Pridruži se u našu GRUPU ako si LAV i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Lav je u ljubavi jako promenjiv. Ali sigurno je da onda kada svoje srce nekome da, da je to za sva vremena. U to nema nimalo sumnje. Imati ga kraj sebe znaci imati nekoga ko ce vam dati svoju dusu   i srce na dlanu.  No svakako da ocekuje isti tretman od vas. On dobro zna kada treba da odustane, a kada da se bori za ono do cega mu je stalo. Ako ga ne tretirate onako kako on zasluzuje onda mozete da ocekujete da ode i da vam zauvek okrene ledja.

Moze da vas voli najvise na svetu ali vam  nece dozvoliti da se igrate sa njegovim emocijama. Ljubav jednog lava je pravo bogastvo.

Oni koji  znaju kako je lepo kada lav voli znaju da je to ljubav kakva se samo moze pozeleti. Zato, ako imate lava kraj sebe, cuvajte ga. Takvih kao on je malo.

Stranice: 1 2