Horoskop od 1. do 15.avgusta:Prvi dani novog meseca donose velika desavanja!

Horoskop od 1. do 15.avgusta:Prvi dani novog meseca donose velika desavanja!

29. Jula 2023 0 By Dejana

 Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da ce prva polovina avgusta biti zanimljiva!

 

OVAN

Prva polovina avgusta ce doneti promene. Vi ste znak koji ce doci do svog cilja i moci da kaze da je dobio priliku da se zelje ostvare. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite jer je mnogo toga moguce u danima pred nama.

 

BIK

Konacno je doslo vreme da se neke zelje ostvare. Prva polovina ovog meseca ce vama biti prilika da napredujete na polju karijere. Nemojte odustajati od onog sto naumite i uzivajte u svemu sto sledi.

 

BLIZANCI

Jako je vazno da kazemo  da ce prva polovina avgusta vama doneti srecu. Da ste osoba koja ce moci da kaze da je dobila sve o cemu je mastala. Neko vas voli i spreman je da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 

RAK

Bitno je da imate na umu da ce dani koji su pred nama doneti promene. Imacete neke probleme ali je cinjenica da cete imati nekoga na koga mozete da se oslonite. Bice ovo dani za ljubav i sreca o kakvoj ste mastali.

 

LAV

Jako je vazno da naglasimo da je bitno da ne donosite odluke u danima koji su pred nama. Avgust nece biti talican mesec za vas iako mnogi od vas sada slave rodjendane. Nece nista biti onako kako zamisljate.

 

DEVICA

Nemojte ocekivati mnogo vec uzivajte u onome sto vec imate. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da nastavi tamo gde je stao. Fokusirajte se na ono do cega vam je stalo i dajte sebi sansu da uzivate na pravi nacin.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2