Horoskop od 1. do 15.avgusta:Prvi dani novog meseca donose velika desavanja!

Horoskop od 1. do 15.avgusta:Prvi dani novog meseca donose velika desavanja!

29. Jula 2023 0 By Dejana

VAGA

Moramo da kazemo da je doslo vreme da dobijete ono do cega vam je stalo. Da ce ovo biti mesec kada ce za vas i nemoguce biti moguce. Posebno kada je u pitanju emocija. Dajte nekome priliku da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Vazno je da ne ocekujete mnogo vec da uzivate u onome sto imate. Jedan lav je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.Sada je sve ostalo na vama. Samo vi znate da li je to ono sto zelite.

 

STRELAC

Bice ovo jako zanimljiv period za vas. Neko vas voli i spreman je da vam svoje emocije dokaze i pokaze na delu. Nemojte ocekivati mnogo vec uzivajte u svemu sto sledi. Dajte nekome priliku da vas usreci.

 

JARAC

Konacno, dani za emocije su pred vama. Vama ce prva polovina ovog meseca biti jako talicna. Neko vas voli iskreno i spreman je da vam svoju ljubav dokaze na delu.

 

VODOLIJA

Konacno ste blizu svoje srece. Bice ovo dani za emocije i za iznenadjenja. Avgust bi mogao da bude mesec za promene i mesec kada ce i nemoguce biti moguce. Nemojte odustajati od svojih planova niti zamisli.

 

RIBE

Konacno ce sve doci na svoje. Neko ste ko je spreman da se bori za ono sto zeli. Jedan rak zeli na delu svoju ljubav da vam dokaze i pokaze na delu. Mislite o tome jer je sada mnogo toga moguce. Posvetite se sebi.

Stranice: 1 2