Dnevni horoskop za ponedeljak,31.jul:Sledi dan za emocije i pobedu!

Dnevni horoskop za ponedeljak,31.jul:Sledi dan za emocije i pobedu!

30. Jula 2023 0 By Dejana

 VAGA

Bitno je da ni u kom slucaju ne odustajete od svojih zamisli. Neko vas voli iskreno i spreman je da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte obecavati ono sto ne mozete ispuniti.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Vazno je da znate da vas neko voli. Da ce vama ovaj ponedeljak biti prilika da se uverite u neciju ljubav. Sve ostalo je na vama ali znajte da vam srece  u danu pred nama nece faliti, sve ostalo je na vama.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Neko ste ko ce tek moci da kaze da je dobio ono o cemu je mastao. Razmislite o tome, iznenadjenja tek slede.

 

 JARAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da vas voli jedan lav. Da je iskren, odan, da mu je stalo kao nikada do sada. Sve ostalo je na vama, jer cete imati srece onoliko koliko budete bili spremni da se za tu ljubav borite.

 

 VODOLIJA

Konacno su pred vama dani kada cete doci do svog cilja. Dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Sledi vam sjajan period i sreca o kakvoj ste mastali. Nemojte odustajati od svojih planova.

 

 RIBE

Odlicno ste raspolozeni. Jedan rak vas voli iznad svega i nema nimalo sumnje da iznenadjenja tek slede. Kada neko ume da voli iskreno onda pre ili kasnije i doceka da mu neko uzvrati istom merom.

Stranice: 1 2