Pocinje zadnji mesec leta, a ovim znacima ce doneti samo teske trenutke!

Pocinje zadnji mesec leta, a ovim znacima ce doneti samo teske trenutke!

30. Jula 2023 0 By Dejana

STRELAC

Zadnji mesec leta ce biti prilika da se uverite u to ko su vam prijatelji. Osoba ste koja je odana i verna i koja ima stav. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani kada cete videti necije pravo lice.

Vi cete saznati da vas je slagao neko do koga vam je jako stalo i ne mozete bas nista uraditi kako bi ste to promenili. Ali, zato, ovo moze biti period kada cete izaci iz svega kao pobednik. Jer, naci cete snage u svom srcu da sve podnesete i da budete najjaci onda kada vam je zapravo najteze. Moramo da kazemo da su sada pred vama dani za promene i da ce ovo biti mesec kada ce mozda vase srce biti slomljeno. Mozda cete izgubiti poverenje u one koje volite najvise ali imajte na umu da bas sve bude i prodje.

Vama ce itekako poci za rukom da iz svega izadjete jos jaci nego sto jeste.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

VODOLIJA

Kada neko voli kao vi, onda se pre ili kasnije i razocara. Retko ko ume da se preda kao vi, retko ko ume da da svoju ljubav, svoje srce, svoju dusu na tacni. Ceka vas period koji bas i nece biti sjajan ali prosto nemate drugu opciju osim da iz svega izadjete kao pobednik.

Mozda cete u ovom mesecu shvatiti da vas je slagala osoba koja vam je jako vazna. Da vam ona slomi srce i da vam se cini da je sve otislo u nepovrat. No, imajte na umu da je to za vas u ovom trenu najbolje. Moraju otici losi ljudi da bi dosli oni koji su pravi. Mislite o tome.

Stranice: 1 2