Zadnji dan jula i prvi dani avgusta ce ovim znacima promeniti mozda cak i sudbinu,kamoli zivot!

Zadnji dan jula i prvi dani avgusta ce ovim znacima promeniti mozda cak i sudbinu,kamoli zivot!

30. Jula 2023 0 By Dejana

 Za ove znakove imamo vazne vesti, ali i najavu velikih desavanja.

 

  BIK

Prvi dani avgusta vama donose iznenadjenje. Doci ce do toga da se u vas zivot vrati neko iz vase proslosti. Vi ste sada sigurni da toj osobi do vas nije stalo, ali to je daleko od istine.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ne mozete bas nista uraditi kako bi ste to sprecili, ali je vazno da razmislite da li sa njom zelite isto. Jer, ta osoba je iskrena. Mozda vam je slomila srce, mozda vas je izdala, prevarila, mozda vas je razocarala, ali je najvaznije od svega da ne odustajete. Da znate da se ona kaje i da je vise slomljeno njeno srce nego vase u ovom trenutku. Moramo reci da ste mozda vi preboleli, pomirili ste sa tim, a ta osoba se tek sada silno kaje i zeli sa vama da nastavi tamo gde je stala.

Prvi dani avgusta ce vama doneti priliku da nastavite tamo  gde ste stali,a sve ostalo je samo na vama. Nemojte odustajati vec cinite ono sto vam nalaze srce. Jer, srce ovog puta ne gresi, ma kakva da bila vasa odluka.  Prvi dani avgusta mogu biti jako burni.

 

  JARAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se sve promeni. Pred vama su dani kada ce ljubav da pobedi. Bice ovo sjajan period za vas i dani za iznenadjenja koja vas sada cekaju. Mislite o tome, moze i nemoguce biti moguce u danima koji su pred nama, ako vi odlucite da bude tako. Prvi dani avgusta ce promeniti sve.

Ono sto je bitno da kazemo jeste da ste znak kojem moze da usledi ljubav na prvi pogled u danima pred nama. Da li cete se prepustiti, da li cete pustiti da vas vodi vase srce, to samo vi znate. Ali, tek slede posebni trenuci i ljubav o kakvoj ste do sada samo mastali. Nemojte odustajati, nemojte ocekivati mnogo vec prosto uzivajte u nizu lepih desavanja koja vas sada cekaju. Moze vam biti jako lepo, ako odlucite da se prepustite. Razmislite o tome, jer moze mnogo toga doci na svoje.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2