Dnevni horoskop za 25.avgust:Petak ce jednom znaku biti dan iz snova!

Dnevni horoskop za 25.avgust:Petak ce jednom znaku biti dan iz snova!

24. Augusta 2023 0 By Dejana

VAGA

Ono sto moramo da kazemo jeste da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Moze mnogo toga doci na svoje u danima pred nama.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

SKORPIJA

Jako je vazno da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da se bori ne bi li vam to i dokazao. Sve ostalo je na vama ali treba da znate da je ta osoba krajnje iskrena. Ostalo je na vama.

 

STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da konacno kraj sebe imate pravu osobu. Vi ne mozete ni da zamislite koliko je nekome stalo do vas. Ceka vas jedan jako zanimljiv dan i sansa  da dobijete ono do cega vam je stalo.

 

 JARAC

Ljubomora vam pravi velike probleme. To je ono sto moramo da kazemo. Sledi vam mogucnost da se neke zelje ostvare. Samo nemojte da dozvolite da se fokusirate na druge. Neka vam na prvom mestu bude vasa sreca.

 

 VODOLIJA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da su sada pred vama dani za emocije. Dani za ljubav. Ovo je jako lep period za vas. Kada neko ume da voli kao vi, onda pre ili kasnije i nadje nekoga ko ce umeti da uzvrati istom merom.

 

 RIBE

Jako je vazno da kazemo da ste voljeni. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Sve ostalo je na vama. Bice ovo zanimljiv period bez imalo sumnje.

Stranice: 1 2