Dnevni ljubavni horoskop za 25.avgust:Vazno je da znate da ce petak biti zanimljiv!

Dnevni ljubavni horoskop za 25.avgust:Vazno je da znate da ce petak biti zanimljiv!

24. Augusta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Jako je vazno da kazemo da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Bice ovo sjajan period za vas i ljubav o kakvoj ste do sada mogli samo da mastate. Mislite o tome.

 

 SKORPIJA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Neko iz vase proslosti zeli sa vama da nastavi tamo gde je stao. Ljubav vam kuca na vrata i nema nimalo sumnje da ste je i zasluzili.

 

 STRELAC

Ljubomora vase voljene osobe vam je veliki problem. Vi ne znate zasto se ona tako ponasa kada je vi volite iskreno i kada joj to stalno dokazujete. Dajte i sebi i njoj vremena za sve. Itekako ljubav moze da pobedi.

 

 JARAC

Ono sto je vazno da kazemo jeste da nema nimalo sumnje da cete vi tek moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Mislite o tome. Postoji neko ko je spreman  da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu.

 

 VODOLIJA

Vazno je da znate da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze na pravi nacin. Vama ovaj petak moze da donese ostvarenje jedne velike zelje i ljubav o kakvoj ste do sada samo mastali.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 RIBE

Jasno je da vam sledi nova sansa sa nekim iz proslosti. Vi to iskreno zelite i druga osoba masta o istom. Sve ostalo je na vama. Moze vam biti jako lepo ako se odlucite na to. Ponos neka ostane po strani.

Stranice: 1 2