Dnevni horoskop za 26.avgust:Subota i cuda koja donosi!

Dnevni horoskop za 26.avgust:Subota i cuda koja donosi!

25. Augusta 2023 0 By Dejana

 VAGA

Sjajno se osecate. Bice ovo period tokom kojeg cete iskreno imati razloga za dobro raspolozenje. Od ove subote ce mnogo toga doci na svoje u vasem zivotu. Cini se da je napokon doslo vreme da uzivate u svemu sto sledi. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Jedan rak je spreman da se bori da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Na vama je sve ostalo. Vazno je da kazemo da ne treba bas nikome da dajete laznu nadu. U redu je ako vam nije stalo.

 

  STRELAC

Emocije su vam na prvom mestu. Postoji neko iz vase proslosti ko vam jako znaci. Sledi vam prilika da dodjete do svog cilja. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite.Samo budite iskreni u svojim namerama.

 

 JARAC

Vama ce ova subota doneti priliku da se neke zelje ostvare. Jako vam znaci sto vas jedan lav voli iznad svega. Ostanite ono sto jeste. Bice ovo trenuci za emocije i bitno je da ne obecavate ono sto niste u stanju da ispunite.

 

 VODOLIJA

Konacno dani za srecu su pred vama. Ovo ce biti jako lep period za vas. Emocije su vam na prvom mestu. Razmislite o svemu sto radite i donesite neke odluke. Vazno je da svoj zivot uzmete u svoje ruke. Mislite o tome.

 

 RIBE

Ljubav je konacno tu. Ceka vas subota koja ce vam vratiti osmeh na lice. Nemojte ocekivati cudo vec uzivajte u onome sto vec imate. Moze vam biti lepo cak i ako ste sami, ali ovaj dan donosi neka lepa desavanja.

Stranice: 1 2