Lav tokom septembra:Sledi niz desavanja na koja niste spremni,pazite sta radite!

Lav tokom septembra:Sledi niz desavanja na koja niste spremni,pazite sta radite!

26. Augusta 2023 0 By Dejana

 Dragi lavovi, pred vama je horoskop za mesec septembar. Moramo da kazemo da nista nece biti tako jednostavno.

 

 POSAO

Vi ste znak koji ce tokom septembra mnogo da radi. U to nema nimalo sumnje. Neko ste ko je oduvek poznat kao osoba koja radi i koja se trudi i konacno su pred vama dani tokom kojih cete za to biti i nagradjeni. Ali, moramo da kazemo da cete tokom meseca koji je pred nama jako mnogo obaveza imati i samim tim jako malo vremena za odmor.

Vrlo je vazno da imate na umu da su sada pred vama dani kada cete dobiti poslovnu ponudu koja bi mogla vas zivot da okrene u potpuno novom smeru. Samo uzivajte u onome sto imate i idite kroz zivot sigurni u svoje namere. Vi ste znak koji moze mnogo toga, veoma ste pametni, istrajni, znate sta zelite i kako da to dobijete.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 LJUBAV

 AKO STE SLOBODNI

Vrlo je vazno da kazemo da ste znak koji ce tokom septembra jako mnogo raditi. To je ono sto je izvesno. Ali, moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da cete moci da kazete da vam je krenulo i na polju emocija. Upravo zato je vazno da napravite paralelu. Da date sebi priliku da vam krene na svim poljima ali i da nadjete vremena za sebe bas kao i za svoje obaveze.

To je ono sto je vrlo vazno da kazemo. Ovo bi mogao biti mesec kada cete upoznati jednu posebnu osobu. Ne kazemo da ce to biti ljubav na prvi pogled ali nema nimalo sumnje da hoce uci u vas zivot neko ko ce imati iskrenu zelju da vas usreci. Sve ostalo je na vama, ali svakako da treba da pazite sta radite. Moguce je da cete dobiti sve o cemu ste mastali te da vam ljubav konacno kuca na vrata. Vas zivot nikada nije bio lak ali moramo reci da je svemu losem dosao kraj. Sa ulaskom u vas zivot jedne nove osobe vi dobijate sansu da se uverite da i za vas srodna dusa postoji. Vreme je da sve dodje na svoje i nema sumnje da ce tako i biti.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2