Dnevni ljubavni horoskop za 4.septembar:Ovaj ponedeljak donosi poziv od bivsih!

Dnevni ljubavni horoskop za 4.septembar:Ovaj ponedeljak donosi poziv od bivsih!

3. Septembra 2023 0 By Dejana

 Jos jedan ponedeljak je pred nama. Jedan zodijak ce moci da kaze da je dobio sve o cemu je mastao.

 

 OVAN

Ponedeljak koji je pred nama ce doneti pravu ljubav. To je ono sto moramo da kazemo. Dolazi do toga da se ostvari jedna zelja i konacno ce neko moci da kaze da je i dobio sve o cemu je mastao. Sve ce biti moguce.

 

 BIK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je doslo pravo vreme za emocije. Samo nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite. Sledi vam nova sansa za radost i cini se da ce sve biti moguce kada je dan pred nama u pitanju.

 

 BLIZANCI

Vazno je da ne odustajete od svojih planova. Postoji neko iz vase proslosti ko vas voli i ko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Ostanite svesni i pribrani i imajte na umu da ponos nije bitan kada je ljubav prava.

 

 RAK

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da vas neko voli. Da postoji neko ko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Samo nemojte odustajati od onog sto naumite vec pustite da vas vodi vase srce.

 

 LAV

Konacno, dani za emocije su pred vama. Samo je vazno da ne odustajete od onog sto naumite. Postoji neko ko je spreman da vam u svemu bude oslonac i podrska, vase rame za plakanje. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 DEVICA

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je sada doslo pravo vreme za ljubav. Ostanite ono sto jeste i pustite da vas vodi vase srce. Neko ste ko ce tek moci da kaze da je dosao do svog cilja i dobio ono o cemu masta.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2