Dnevni ljubavni horoskop za 4.septembar:Ovaj ponedeljak donosi poziv od bivsih!

Dnevni ljubavni horoskop za 4.septembar:Ovaj ponedeljak donosi poziv od bivsih!

3. Septembra 2023 0 By Dejana

 VAGA

Jasno je da su sada pred vama dani za ljubav. Dakle ovaj ponedeljak bi mogao da vam vrati veru u emocije. Sve ostalo je na vama. Neko je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Nemojte odustajati.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Konacno su pred vama dani za srecu. Dani kada cete moci da kazete da vam je krenulo na svim poljima. Jedan rak je spreman da vam bude oslonac i podrska u svemu. Sve ostalo je na vama, slusajte glas svog srca.

 

 STRELAC

Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme za ljubav. Dani tokom kojih cete doci do svog cilja. Neko iz vase proslosti je spreman da vam svoju ljubav dokaze i pokaze na delu. Ne treba da odustajete od planova.

 

 JARAC

Bitno je da kazemo da cete doci do svog cilja. Da ce ovaj ponedeljak doneti sjajne trenutke i radost o kakvoj ste do sada samo mastali. Sve ostalo je samo na vama. Samo nemojte odustajati od svojih planova i neka vas vodi vase srce.

 

 VODOLIJA

Jasno je da nema nimalo sumnje da su sada pred vama dani za srecu. Ono sto moramo da kazemo jeste da je doslo vreme da se neke zelje ostvare. Uz samo malo truda, vi bi ste mogli postati miljenik sudbine.

 

 RIBE

Ono sto je vazno da kazemo jeste da postoji neko ko vas voli. Neko ko je spreman da vam svoju emociju dokaze i pokaze na delu. Cini se da je napokon doslo vreme za ljubav i da cete moci da kazete da je sve onako kako ste i zeleli da bude.

Stranice: 1 2