Jupiter je u znaku Bika do 1.januara 2025.godine:Sledi niz ludih desavanja!

Jupiter je u znaku Bika do 1.januara 2025.godine:Sledi niz ludih desavanja!

19. Septembra 2023 0 By Dejana

 BLIZANCI

Dok je jupiter u znaku bika vi cete biti znak kojem slede promene. To je vrlo vazno da kazemo. Postoji neko iz vase  blizine ko vam je prijatelj,ali ko zeli mnogo vise od toga.

Da li cete vi toj osobi dati priliku ili ne, samo vi znate, ali morate imati na umu da su sada pred vama dani tokom kojih zaista sve dolazi na svoje. Imajte na umu da je bitno da slusate svoje srce jer ono ume i zna da prepozna sta je ono sto je zapravo za vas najbolje.

Ovo je sjajan period za posao pa ako ste sada fokusirani na ovo polje znajte da je moguce da se ostvarite i na ovom polju.Mnogi od vas ce dobiti novac koji nisu ocekivali. Dakle nije nemoguce ni da dodje do dobitka preko neke nagradne igre….  Iako vi bas i niste znak koji je tome naklonjen.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

  SKORPIJA

Ovo je vreme kada ce vase zelje da se ostvare. Vi ste znak kojem ce jupiter doneti najvise srece. Dakle vama dolaze meseci kada cete biti uspesni na svim poljima.

Ovo je period kada cete moci da kazete da je u vas  zivot usla osoba koja tacno zna sta je ono sto prema vama oseca i sta tacno sa vama hoce. No, i sta je ono sto vama treba za srecu.

Moramo da kazemo da je moguce da ce ta osoba biti mladja od vas ali vi ne smete dozvoliti da vam bilo ko prica kako cete ziveti. Sledi vam sjajan period. Zato je vazno da ucinite onako kako vam nalaze vase srce.

Ne moze niko da vam kroji zivot niti da vam prica kako cete ziveti. Neke skorpije ce odluciti da daju sansu osobi iz proslosti. I to je u redu ako je to ono sto vas cini srecnima!

Stranice: 1 2