Horoskop po ciganskim kartama za naredne dve sedmice!

Horoskop po ciganskim kartama za naredne dve sedmice!

23. Januara 2024 0 By Dejana

 VAGA

Treba da kazemo da je jednom raku stalo do vas i da je odan u svojim emocijama i namerama. Ako mu date sansu on bi itekako mogao da vas usreci na jedan poseban nacin. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ljubav je ono sto vam nedostaje. Ali sada nije pravo vreme da se ona desi. Sudeci po ciganskim kartama, vi cete tek moci da kazete da su usledila desavanja koja niste mogli da zamislite. Nemojte ocekivati mnogo.

 

 STRELAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Sve ostalo je samo na vama i dajte sebi vremena da se zelje ostvare. Pustite da vas vodi vase srce jer ono ume i zna da prepozna sta je sada za vas zapravo najbolje.

 

 JARAC

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Nemojte ocekivati cudo vec uzmite od zivota ono sto vam se daje i nudi. Jednom lavu ste vazni i dragi i spreman je da vam svoju ljubav dokaze na delu.

 

 VODOLIJA

Bitno je da znate da je sve moguce. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je dobio ono sto je zeleo. Neko je spreman da vam svoju emociju dokaze na delu. Sudeci po ciganskim kartama vi cete biti znak koji ce imati najvise srece.

 

 RIBE

U naredne dve sedmice ce sve doci na svoje. Mislite o tome. Jednom raku je stalo do vas i spreman je da vam svoju ljubav dokaze na delu. Nemojte ocekivati cudo vec dajte sebi vremena da se zelje ostvare.

Stranice: 1 2