Posledice punog meseca u Lavu, snazna energija koja prati skoro sve znakove zodijaka.

Posledice punog meseca u Lavu, snazna energija koja prati skoro sve znakove zodijaka.

26. Januara 2024 0 By Luca

Vaga (23. septembar – 22. oktobar):
Pun mesec u znaku Lava će za Vage doneti fokus na finansije i materijalnu sigurnost. Bićete veoma svesni svojih vrednosti i želećete da ostvarite stabilnost u svojim finansijskim poslovima. Ovo je dobar period za planiranje i organizaciju svojih finansija. Budite disciplinovani i uporni u ostvarivanju svojih ciljeva.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar):
Pun mesec u znaku Lava će za Škorpije doneti fokus na lični razvoj i transformaciju. Bićete veoma introspektivni i želećete da istražite svoje unutrašnje svetove. Ovo je dobar period za rad na sebi i oslobađanje od negativnih navika. Budite hrabri i otvoreni za lični rast.

Strelac (22. novembar – 21. decembar):
Pun mesec u znaku Lava će za Strelčeve doneti fokus na društvene odnose i prijateljstva. Bićete veoma društveni i želećete da se povežete sa ljudima koji vas inspirišu. Ovo je dobar period za izlazak i uživanje u društvu prijatelja. Budite otvoreni za nove kontakte i uživajte u zajedničkim aktivnostima.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Jarac (22. decembar – 19. januar):
Pun mesec u znaku Lava će za Jarčeve doneti fokus na karijeru i postizanje ciljeva. Bićete veoma ambiciozni i želećete da ostvarite napredak u svom profesionalnom životu. Ovo je dobar period za postavljanje dugoročnih ciljeva i fokusiranje na svoje ambicije. Budite disciplinovani i uporni u ostvarivanju svojih ciljeva.

Vodolija (20. januar – 18. februar):
Pun mesec u znaku Lava će za Vodolije doneti fokus na duhovnost i unutrašnji mir. Bićete veoma intuitivni i želećete da se povežete sa svojom duhovnom stranom. Ovo je dobar period za meditaciju i introspekciju. Budite otvoreni za unutrašnje transformacije i uživajte u miru i harmoniji.

Ribe (19. februar – 20. mart):
Pun mesec u znaku Lava će za Ribe doneti fokus na putovanja i širenje horizonta. Bićete veoma inspirisani i želećete da istražite nove predele. Ovo je dobar period za avanturu i otkrivanje novih mesta. Budite otvoreni za nove iskustva i uživajte u putovanjima. Ovo je takođe dobar period za učenje i sticanje novih znanja. Budite radoznali i istražujte svet oko sebe.

Nadam se da vam ovaj pregled posledica punog meseca u znaku Lava donosi korisne uvide. Želim vam divnu nedelju i puno uspeha u ostvarivanju svojih ciljeva!

Stranice: 1 2