Silna tuga i bolno kajanje:Ovi zodijaci moraju biti spremni na izazove sudbine!

Silna tuga i bolno kajanje:Ovi zodijaci moraju biti spremni na izazove sudbine!

5. Februara 2024 0 By Dejana

VAGA

Vrlo je vazno da znate da nema nimalo sumnje da ce neko moci da kaze da je dobio ono sto zeli. Sve ostalo je samo na vama. Ostanite ono sto jeste i znajte da je moguce da dobijete ono o cemu mastate. Mislite o tome.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

 SKORPIJA

Ovo ce biti dani za pravu ljubav. Ostalo je na vama ali znajte da ce doci dani kada ce tuga konacno ostati iza vas. Posle niza suza i razocarenja osmeh ce konacno biti na vasoj strani,a vi nikada srecniji i raspolozeniji.

 

 STRELAC

Nemojte ocekivati mnogo. Ostanite ono sto jeste i posvetite se sebi. Bice ovo period kada cete saznati da vas neko voli iznad svega. Sve ostalo je samo na vama jer sreca tek moze da usledi. Mislite o tome.

 

 JARAC

Ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da dolaze dani za ljubav. Vi cete biti miljenik sudbine u danima pred nama. Posle niza suza krece lep period i osmeh ce vam biti na usnama. Nemojte ocekivati cudo.

 

 VODOLIJA

Konacno cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Vi cete biti znak kojem ce sreca biti naklonjena. Posle niza suza cete shvatiti da karma postoji. Da je doslo vreme da se lose stvari i desavanja zavrse.

 

 RIBE

Silna tuga vam sledi. Vi ste znak koji ce shvatiti da je neko do koga vam je stalo oduvek bio samo dobar glumac. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da ce sve doci na svoje. Da ste neko ko ce moci da kaze da je uspeo u namerama…

Stranice: 1 2