Faraonski ljubavni horoskop za drugu polovinu februara: Vodoliji će se ostvariti san!

Faraonski ljubavni horoskop za drugu polovinu februara: Vodoliji će se ostvariti san!

17. Februara 2024 0 By Leontin Leontin

 

VAGA

Drage vage, vama druga polovina meseca donosi ostvarenje male želje. Vi dugo vremena želite da vam se nešto desi u ljubavi, a to će vam se uskoro zaista i desiti. Ono što vam stiže će vam omogućiti razloge za iskrene osmehe.

ŠKORPIJA

Drage škorpije, vaš partner će vas jako razočarati tokom druge polovine meseca i vaša veza će biti pod znakom pitanja i zapravo će samo od vaše odluke zavisiti da li će se ona završiti li ne. U ljubavi vam dolaze dešavanja od kojih vi sada strahujete.

STRELAC

Dragi strelci, jedna osoba će vam jasno staviti do znanja da vas želi kraj sebe u vezi tokom druge polovine meseca, a vi na tu osobu sada gledate samo kao na prijatelja. Očekuju vas dešavanja koja će vas zaista ostaviti bez teksta.

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

JARAC

Dragi jarčevi, faraonski ljubavni horoskop otkriva da vam dolaze ljubavne pobede. Uskoro će vam se na planu ljubavi vašeg života desiti tako mnogo toga sjajnog. Očekuju vas dešavanja zbog kojih ćete samo za veliki optimizam znati.

VODOLIJA

Drage vodolije, vama će se ostvariti jako veliki san tokom druge polovine meseca. Vi ćete dobiti nešto u šta vi sada ni malo ne verujete. Dolazi vam nešto zbog čega ćete imati mnogo razloga za onaj najveći mogući optimizam.

RIBE

Drage ribe, vama druga polovina meseca donosi probleme i to ozbiljne. Vaša veza neće dobro funkcionisati zbog toga što vaš partner neće voditi dovoljno računa o svojim postupcima. On će činiti postupke koje zaista ne bi trebao da čini.

Stranice: 1 2