Horoskop za naredna tri dana,sudbina se igra sa nekim zancima horoskopa, dozivece pravi brodolom.

Horoskop za naredna tri dana,sudbina se igra sa nekim zancima horoskopa, dozivece pravi brodolom.

29. Februara 2024 0 By Luca

OVAN:

Bicete dobro raspolozeni kao i uvek, ali ne i koketni. Neko ce zeleti da koketirate s njim, ali cete ostati ozbiljni. Pokazacete mu ko ste i da niste za kratke avanture. Ako je spreman na vezu koja ce imati pravac, neka se izjasni.

 

 

BIK:

Sa vama se nesto zbiva a da niste svesni sta tacno. Mozda cete ovih dana da pokazete da ste sposobni da to i odredite.Neko vam je zapewo za oko a da niste ni svesni.Tek ce vas susret ovih dana, upozoriti na nemir koji se u vama budi.

 

BLIZANCI:

Ako sanjate sta biste zeleli, bolje da odustanete od snova.Nista vas lepo nece snaci i necete se moci osloniti na desavanja.Budite krojac svoje srece. Ono sto zelite da vam se desava, omogucite sebi, a ne da samo ocekujete da se desi samo.

 

 

RAK:

Odavno osecate da vas zivot muci i kinji na svaki nacin. Imali ste mnoge lose situacije i uspeli ste ih prebroditi. Ono sto vas nije ubilo, samo vas je ojacalo. Ovih dana ce vasa snaga da odusevi jednu vodoliju.

 

LAV:

Nikako da se skrasite i pokazete da ste  vredni svoga zvanja. Ovih dana ce se zvezde zaigrati sa vama, jer vam sledi pravi emotivni brodolom. Budite jaci i mnogo otporniji na ono sto sledi.   Ostajete bez voljene, mada ste to i slutili.

 

DEVICA:

Znali ste da cete biti srecni pre ili kasnije, ali sada je to vreme. Trudili ste se svojski i isli u korak sa  svojom zeljom. Ovih dana cetze imati nagradu zvezda i njihovo pomilovanje.Konacno su resile da vam pomognu.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2