Kad si na ivici da od svega odustanes,jer ti nista ne ide…

Kad si na ivici da od svega odustanes,jer ti nista ne ide…

8. Marta 2024 0 By Dejana

 Nekada stvarno ne shvatam ni koja je poenta ovog zivota, kada se nista lepo ne desava. Ili kada svaki lep trenutak traje minut, a suze traju vecnost…

 

Na ivici si od svega da odustanes. Da svima i svemu kazes zbogom, da odustanes od svega onoga sto si zelela jer nista ne ide onako kako bi ti zelela.

Na ivici si da odustanes jer volis nekoga ko tebe nikada nece voleti a umorna si od toga da cekas da se to promeni.

Zelis da odustanes cak i od same sebe jer nista nije onako kako bi zelela.

Jasno je da si ti zena koja je jako umorna. Isplakala si more suza ali svemu tome nikako da dodje kraj. Bas kada mislis da si uspela da ostvaris neke svoje zelje, sve se unisti kao kula od karata. Ovo je tekst za tebe, koja si slicna meni, zeni koja deluje kao da ima sve na svetu, a zapravo nemas nista.

 

PRIDRUŽITE NAM SE i zabavite se sa nama svakog dana. KLIKNI >>>OVDE<<<

Ovo je tekst za tebe koja je na ivici da digne ruke, tebi koja zelis da odustanes jer si umorna od toga da pokusavas nesto sto neces moci da promenis. Da ostvaris.

A deluje ti da bi bila mnogo srecnija da imas kraj sebe pravu osobu i da imas kraj sebe nekoga ko ce biti tvoj oslonac, tvoja podrska, tvoje rame za plakanje.

Ovo je tekst za tebe koja je na ivici  svega jer je umorna od toga da se uporno bori za nesto sto ne moze da dobije i da ostvari.

Zelis da odustanes cak i od same sebe zato sto shvatas da sto se vise trudis, da sto vise sebe dajes… To si tuznija, i to ti je teze.

Zelis mnogo toga ali sada prosto nije nista onako kako bi ti zelela da bude. Imaj na umu da ce doci do promena i da ces moci da kazes da si dobila ono sto zelis.

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2